Tikkurila is een toonaangevend Scandinavisch verfbedrijf. Een pionier op het gebied van duurzaam schilderen, oppervlaktebehandeling en kleurgebruik, en dat doen ze op een verantwoorde manier.

Ze stimuleren duurzame schoonheid, welzijn van mensen en een langere levensduur van oppervlakken door middel van hun innovatief werk en de producten, door de beperkte hulpbronnen van de natuur en de samenleving op een duurzame manier te gebruiken.

Tikkurila, bekende Scandinavische kwaliteit

Tikkurila finse beitsTikkurila ontwikkelt en promoot al tientallen jaren hoogwaardige en gebruiksvriendelijke oppervlaktebehandelingsoplossingen die veilig zijn voor mens en milieu.

Tikkurila is de bekende Scandinavische kwaliteit van begin tot eind sinds 1862. Met expertise die tientallen jaren beslaat, ontwikkelen ze hoogwaardige producten en diensten die klanten kwaliteit bieden die de test van tijd en weer zal doorstaan. Ze omarmen hun toonaangevende merken en zijn trots op de innovatie die geworteld is in hun Finse traditie.

Duurzame Finse beits

Tikkurila onderhoudsproducten creëren prachtige oppervlakken die het verschil maken. De oppervlaktebehandelingsproducten de laatste keer en uitdagende weersomstandigheden. Ze creëren voortdurend nieuwe oplossingen die veilig zijn voor mens en milieu. Ze willen voorop lopen in verantwoord ondernemen en hun steentje bijdragen om een schoner milieu en een kleurrijker leven te bevorderen.

Onderhoudsproducten voor de beste bescherming van je tuinhuis, barrel of sauna.

Deze beitsen uit Finland geven je houten tuinhuis de beste bescherming. De beitsen zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals men die in Scandinavië kent.

Tikkurila beitsen helpen om het houten tuinhuis op een eenvoudige manier te beschermen. Daarbij geven ze het buitenverblijf een zeer fraaie uitstraling.

Scandivik Buitenleven en Tikkurila houtverf

Scandivik Buitenleven raadt al sinds haar bestaan Tikkurila beitsen en coatings aan als beste bescherming voor je houten huis, Finse kota, barrel of ander tuinhuis.

Deze beitsen worden het meest gebruikt :

Tikkurila voordeligst bestellen bij Scandivik Buitenleven

Bestel je beits bij Scandivik buitenleven voor de scherpste prijs. Verzending boven de 75 euro is gratis. Ophalen in Bergen op Zoom vlak aan de A58 nabij België mag natuurlijk ook, dan kunnen we gelijk kennis maken, de koffie staat altijd klaar!

Terugkerende klanten

Voor terugkerende klanten bieden we 5 % extra korting, vul dan in de winkelmandmodule bij couponcode Tikkurila 5 in. Lukt het niet of is er een storing? Bel ons dan op 0164-820233. Wij staan je graag te woord voor advies. Wil je eerst een echte kleurenkaart ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons op of stuur een mail naar klantenservice@scandivik.nl

Laat een reactie achter