Herroeping, retourneren en ruilen

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je  thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Herroepingsrecht  – retourneren

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Scandivik geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je  contact met ons opnemen via klantenservice@scandivik.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering maatwerk

Sommige producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Overleg even of bijvoorbeeld het tuinhuis, de Finse Kota, de barrel, etc onder “maatwerk” valt.

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@scandivik.nl.

Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen): Scandivik Buitenleven Oude Huijbergsebaan 315 4625 CK Bergen op Zoom klantenservice@scandivik.nl 0031 (0)164-820233 KVK 55587682 BTW NL001540738B66

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • Vermeld je bankrekening nummer nauwkeurig en compleet.
  • Alleen nodig als je dit formulier per post of persoonlijk indient.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.