Reviewbeleid Scandivik Buitenleven

Wij zijn dol op reviews, daar leren we van en natuurlijk vinden we vooral complimenten leuk om te ontvangen. Zo zien onze potentiële klanten hoe de klantervaring en service is. Dat helpt onze klant én ons.

Natuurlijk willen we wel échte reviews!

Wij werken met 3 reviewmogelijkheden:

Webwinkelkeur

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

Google Maps (GMB)

Google gebruikt geautomatiseerde spamdetectiemethoden om reviews te verwijderen die waarschijnlijk spam zijn.

Deze methoden verbeteren de gebruikerservaring op Google en zorgen ervoor dat gebruikers alleen authentieke, relevante en nuttige reviews te zien krijgen. Sommige legitieme reviews kunnen onterecht worden verwijderd.

Google verifieert (nog) geen reviews. Als wij een review zien van een onbekende, positief of negatief, dan reageren wij daarop dat deze klant ons onbekend is.

Facebook

Op Facebook zijn ook een aantal reviews te vinden. Een aantal van mensen die bijvoorbeeld een prijs gewonnen hebben bij een Facebook-actie. Er staan ook een aantal reviews van mensen die iets bij ons besteld hebben telefonisch en niet via de webshop. Deze reviews controleren wij zelf.