Vrienden2018-02-06T15:17:30+00:00

Vrienden van Scandivik

Wij zijn heel blij met onze vrienden en samenwerkingspartners. We geloven in SAMEN werken, want samen kun je veel meer dan alleen!
Onze vrienden en samenwerkingspartners: 


Goed en droog haardhout, onzettend belangrijk in de kachel of in de kota. Ovengedroogd en goede kwaliteit haardhout tegen een scherpe prijs vindt u bij de Openhaardhout Gigant. Vul de code Finsekota5 in, dan krijgt u 5% korting!

De openhaardhoutgigant


Marjolein Garden design

Droomt u ook van een prachtige tuin?
Een groene oase om in te luieren, te eten of te zonnen?
Of juist een tuin met bijzondere planten om lekker in bezig te zijn; een prachtige vijver; een speeltuin voor de kinderen…
Door middel van een goed doordacht tuinontwerp kunnen uw tuindromen werkelijkheid worden.
Marjolein Garden Design maakt tuinontwerpen voor elk budget.
Marjolein Garden Design ontwerpt tuinen voor iedereen met een “gewone” doorsnee tuin. Tot 200 m2 , maar ook groter. Een tuinvrouw met groene vingers!


scandicshop

Pure liefde voor Scandinavië, dat voel je in de prachtige webshop van Peter Koperdraad.  Als tiener maakt hij een onvergetelijk kanotocht door Zweden, de liefde voor Scandinavië is altijd gebleven.  Ieder jaar keert Peter terug voor korte of langere tijd. Op zijn vele reizen kwam hij vele Scandinavische pure producten tegen. Deze kunt u vinden in zijn prachtige webshop.

Messen, klievers, outdoor cooking, geschenken, u vindt het allemaal in Peter’s webshop Scandicshop


Ra-Bouw, vaste partner van Scandivik

RA-Bouw, meesters in maatwerk.

Dit aannemers,- en klusbedrijf is niet tevreden voordat u het bent. Niets is hen te veel! André Kerstens, de eigenaar, heeft 4 personeelsleden, die allen net zo gedreven zijn. André en zijn mannen heb al een aantal puike funderingen opgeleverd en de opbouw verzorgd van diverse Finse Kota’s. Ook voor onze andere tuinhuizen kunt u bij hen terecht.

Ra-Bouw is dan ook onze vaste partner voor het plaatsen. Voor referenties kijkt u bij de reviews van ons webwinkelkeurmerk.


Sitiweb, voor websites, webshops en hosting. Laten zij daar nu alles van af weten. Niet alleen hoe u een goede website in gebruik kunt nemen maar nog veel belangrijker hoe een website uw bedrijf beter op de kaart zet. Mario heeft me met engelengeduld begeleid om met de nieuwe site aan de slag te gaan. Daarnaast zorgt Sitiweb dat de site veilig, stabiel en snel is.
http://www.sitiweb.nl


Beluga Adventures

Beluga Adventures is gespecialiseerd in reizen naar Noord- en Zuidpoolgebieden.

In 2013 reisde ik met Beluga Adventures naar IJsland, een gewéldige rondreis, keurig verzorgd, een echte aanrader.
Beluga Adventures is een zelfstandige reisorganisatie met jarenlange ervaring in reizen naar IJsland, Spitsbergen, Groenland, de Schotse Eilanden, Færøer, Kamtsjatka ,Lapland Arctische Rusland, Alaska, Arctisch Canada en de landen rondom de Zuidpool.
Jonneke van Eijsden, de bevlogen directeur/eigenaar maakte in 1989 haar eerste reis naar de Schotse Eilanden, waarna al snel Spitsbergen en Antarctica volgden. Inmiddels heeft ze (bijna) alle gebieden vele malen en op verschillende wijzen verkend.
www.belugareizen.nl


Hakbijlen specialist van Nederland

 

Hakbijlen.nl
Bijlen, accessoires en advies
De eerste en enige bijlenspeciaalzaak

https://hakbijlen.nl/

 

Cooking Adventures

 

Kookworkshop Cooking Adventure

Cooking Adventure organiseert onder deskundige leiding van Hedy Rolberg kookworkshop in de buitenlucht. Met haar oorsprong in Lapland is het dé ultieme ervaring van outdoor cooking. De grote witte tipi-tenten en de Finse Kota zijn volledig ingericht op dit kookavontuur. Veelzijdig gebruik van verse ingrediënten en toepassing van authentieke kooktechnieken brengen de lekkerste gerechten op tafel op tijden de kookworkshop op dit Landgoed in Brabant

Lekker buiten, maar toch binnen! De Finse kota is een behaaglijke accommodatie voor uw outdoor activiteit in elk seizoen en zeker ook in de winter. Bijzonder sfeervolle kookworkshop rondom het vuur en pannen in de wintermaanden.

Bekijk hier het prachtige filmpje waar natuurlijk ook de sfeervolle Finse Kota in te zien is.

 

Outdoor- en teambuildings-activiteit

Samen koken in de Finse Kota op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch oven, vlees roosteren aan een grillpin. Ontstress in een ongedwongen sfeer en geniet van pure gerechten bereid van verse ingrediënten. Ervaar daarnaast de warmte van het kampvuur en proef de sfeer! Benieuwd naar onze unieke locatie? Klik hier voor een video impressie.

Naast bedrijfsuitjesteambuildingteamuitjes en familiefeesten, kunt u de ruimtes ook voor informele bijeenkomsten, netwerkborrels of sessies boeken. Voor een offerte op maat of het reserveren van de bijzondere locatie, vragen wij u contact op te nemen met Hedy Rolberg.

 

Uw Finse Kota

De liefde voor Scandinavië, die laaide hoog op in Finland.  In de ijzige koude, staand op een bevroren meer in Luosto, omhoog kijkend naar het Noorderlicht. Natuurlijk is het dan ook heerlijk om weer even op te warmen, dat deden we daar in een Finse Kota, waar je de Finse worst de “makkara” barbecuet boven t vuur. Als de worst sist, dan is hij klaar! Samen met een Glögi, liefst in een houten kukska, de Finse variant van Glúhwein. Een onvergetelijke ervaring en een unieke vakantie. Zo ontstond het idee om de prachtige en gezellige Finse hutten zelf te gaan importeren.

www.uwfinsekota.nl

Wilt u ook vrienden worden van Scandivik Buitenleven? 

Heeft u een relevante website of wilt u samenwerken? Stuur ons een bericht en wij kijken of er een klik is.