Vrienden van Scandivik

Wij zijn heel blij met onze vrienden en samenwerkingspartners. We geloven in samenwerken, want samen kun je veel meer dan alleen!

openhaard hout gigant scandivik scandinavisch finse kota

Openhaardhout gigant

Goed en droog haardhout, onzettend belangrijk in de kachel of in de Kota. Ovengedroogd en goede kwaliteit haardhout tegen een scherpe prijs vind je bij de Openhaardhout Gigant. Vul de code Finsekota5 in, dan krijg je 5% korting!

vrienden: Scandicshop

Scandicshop

Pure liefde voor Scandinavië, dat voel je in de prachtige webshop van Peter Koperdraad. Als tiener maakt hij een onvergetelijk kanotocht door Zweden, de liefde voor Scandinavië is altijd gebleven. Ieder jaar keert Peter terug voor korte of langere tijd. Op zijn vele reizen kwam hij vele Scandinavische pure producten tegen. Deze kunt u vinden in zijn prachtige webshop.

as houtbouw scandivik scandinavisch finse kota

A&S Houtbouw

Apperlo & Schreuder Houtbouw is ontstaan door het samengaan van 2 houtbouw bedrijven, namelijk Chris Apperlo Houtbouw en Houtbouw Mark Schreuder. Chris en Mark werken beide al sinds 2005 in de houtbouw sector en zijn dus op de hoogte van laatste technieken, materialen en oplossingen.

vrienden van Scandivik

SitiWeb

Sitiweb, voor websites, webshops en hosting. Laten zij daar nu alles van af weten. Niet alleen hoe je een goede website in gebruik kunt nemen maar nog veel belangrijker hoe een website je bedrijf beter op de kaart zet. Roberto heeft me met engelengeduld begeleid om met de nieuwe site aan de slag te gaan.

Beluga events scandivik scandinavisch finse kota

Beluga Adventures

In 2013 reisde ik met Beluga Adventures naar IJsland, een gewéldige rondreis, keurig verzorgd, een echte aanrader.
Beluga Adventures is een zelfstandige reisorganisatie met jarenlange ervaring in reizen naar IJsland, Spitsbergen, Groenland, de Schotse Eilanden, Færøer, Kamtsjatka ,Lapland Arctische Rusland, Alaska, Arctisch Canada en de landen rondom de Zuidpool.

cooking adventure scandinavisch finse kota

Kookworkshop Cooking Adventure

Cooking Adventure organiseert onder deskundige leiding van Hedy Rolberg kookworkshop in de buitenlucht. Met haar oorsprong in Lapland is het dé ultieme ervaring van outdoor cooking. De grote witte tipi-tenten en de Finse Kota zijn volledig ingericht op dit kookavontuur. Veelzijdig gebruik van verse ingrediënten en toepassing van authentieke kooktechnieken brengen de lekkerste gerechten op tafel op tijden de kookworkshop op dit Landgoed in Brabant

Zoekmachine optimalisatie SEO

Of het nu jouw eerste website is, een nieuw ontwerp, het beveiligen van je website of een grondige SEO check om erachter te komen waarom jij niet gevonden kan worden in Google en waar je kansen liggen. Ik ga de online zichtbaarheid van jouw onderneming verbeteren.

Ook vrienden van Scandivik?

Wil jij ook graag samenwerken met Scandivik? Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.