Vrienden van Scandivik

Wij zijn heel blij met onze vrienden en samenwerkingspartners. We geloven in samenwerken, want samen kun je veel meer dan alleen!
Onze vrienden en samenwerkingspartners:


Goed en droog haardhout, onzettend belangrijk in de kachel of in de Kota. Ovengedroogd en goede kwaliteit haardhout tegen een scherpe prijs vind je bij de Openhaardhout Gigant. Vul de code Finsekota5 in, dan krijg je 5% korting!

De openhaardhoutgigant


scandicshop

Pure liefde voor Scandinavië, dat voel je in de prachtige webshop van Peter Koperdraad. Als tiener maakt hij een onvergetelijk kanotocht door Zweden, de liefde voor Scandinavië is altijd gebleven. Ieder jaar keert Peter terug voor korte of langere tijd. Op zijn vele reizen kwam hij vele Scandinavische pure producten tegen. Deze kunt u vinden in zijn prachtige webshop.

Messen, klievers, outdoor cooking, geschenken, je vindt het allemaal in Peter’s webshop Scandicshop


Finse Kota opbouwen

Apperlo & Schreuder Houtbouw is ontstaan door het samengaan van 2 houtbouw bedrijven, namelijk Chris Apperlo Houtbouw en Houtbouw Mark Schreuder. Chris en Mark werken beide al sinds 2005 in de houtbouw sector en zijn dus op de hoogte van laatste technieken, materialen en oplossingen.

A&S Houtbouw richt zich voornamelijk op de bouw van houten gebouwen zoals:

  • Tuinhuizen en terrasoverkappingen
  • (Kap) schuren
  • Garages / Carports
  • Opbouw Finse kota’s, campingbarrels en campingpods

LOGO SitiWeb

Sitiweb, voor websites, webshops en hosting. Laten zij daar nu alles van af weten. Niet alleen hoe je een goede website in gebruik kunt nemen maar nog veel belangrijker hoe een website je bedrijf beter op de kaart zet. Roberto heeft me met engelengeduld begeleid om met de nieuwe site aan de slag te gaan. Daarnaast zorgt Sitiweb dat de site veilig, stabiel en snel is.
http://www.sitiweb.nl


Beluga Adventures

Beluga Adventures is gespecialiseerd in reizen naar Noord- en Zuidpoolgebieden.

In 2013 reisde ik met Beluga Adventures naar IJsland, een gewéldige rondreis, keurig verzorgd, een echte aanrader.
Beluga Adventures is een zelfstandige reisorganisatie met jarenlange ervaring in reizen naar IJsland, Spitsbergen, Groenland, de Schotse Eilanden, Færøer, Kamtsjatka ,Lapland Arctische Rusland, Alaska, Arctisch Canada en de landen rondom de Zuidpool.
Jonneke van Eijsden, de bevlogen directeur/eigenaar maakte in 1989 haar eerste reis naar de Schotse Eilanden, waarna al snel Spitsbergen en Antarctica volgden. Inmiddels heeft ze (bijna) alle gebieden vele malen en op verschillende wijzen verkend.
www.belugareizen.nl


Hakbijlen specialist van Nederland

Hakbijlen.nl
Bijlen, accessoires en advies
De eerste en enige bijlenspeciaalzaak

https://hakbijlen.nl/

Cooking Adventures

Kookworkshop Cooking Adventure

Cooking Adventure organiseert onder deskundige leiding van Hedy Rolberg kookworkshop in de buitenlucht. Met haar oorsprong in Lapland is het dé ultieme ervaring van outdoor cooking. De grote witte tipi-tenten en de Finse Kota zijn volledig ingericht op dit kookavontuur. Veelzijdig gebruik van verse ingrediënten en toepassing van authentieke kooktechnieken brengen de lekkerste gerechten op tafel op tijden de kookworkshop op dit Landgoed in Brabant

Lekker buiten, maar toch binnen! De Finse Kota is een behaaglijke accommodatie voor uw outdoor activiteit in elk seizoen en zeker ook in de winter. Bijzonder sfeervolle kookworkshop rondom het vuur en pannen in de wintermaanden.

Bekijk hier het prachtige filmpje waar natuurlijk ook de sfeervolle Finse Kota in te zien is.

Outdoor- en teambuildings-activiteit

Samen koken in de Finse Kota op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch oven, vlees roosteren aan een grillpin. Ontstress in een ongedwongen sfeer en geniet van pure gerechten bereid van verse ingrediënten. Ervaar daarnaast de warmte van het kampvuur en proef de sfeer! Benieuwd naar onze unieke locatie? Klik hier voor een video impressie.

Naast bedrijfsuitjes, teambuilding, teamuitjes en familiefeesten, kunt u de ruimtes ook voor informele bijeenkomsten, netwerkborrels of sessies boeken. Voor een offerte op maat of het reserveren van de bijzondere locatie, vragen wij je contact op te nemen met Hedy Rolberg.

Wil je ook vrienden worden van Scandivik Buitenleven? Of heb je een voorstel tot samenwerking?

Stuur ons een bericht en wij kijken of er een klik is.