Met Scandivik haal je het Scandinavische buitenleven naar je toe

Neem contact met ons op en ontdek hoe je jouw tuin of camping sfeervoller maakt met een stukje Scandinavië.

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom zelf het Scandinavische buitenleven beleven!

Bel  0031(0)164-820233 om een afspraak te maken of laat je emailadres achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

Contact opnemen met Scandik via email of contactformlier

Contact met Scandivik

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen via email kan ook: klantenservice@scandivik.nl

Wil je een Finse kota of ander Scandinavisch tuinhuis kopen? Wil je deze eerst graag bezichtigen? Dat kan bij ons, op afspraak, in  Bergen op Zoom of bij één van onze dealers.

  • Maralex Tuinhuizen en Natuurlijk wonen in Ridderkerk. Hier is een prachtige Finse Kota exclusief te bewonderen van 9,2 m² met schuine wanden en luxe grill/BBQ. Tevens het adres voor prachtige geweien en allerlei zelfgemaakt lekkers zoals jam. In de grillkota worden binnenkort ook workshops gehouden.
  • West Spa.be. in Ledegem bij Kortrijk (België). Vanaf maart 2021 is hier een Finse Kota exclusief van 12,5 m² te bewonderen, uitgevoerd als grilleditie op een prachtige heuvel in een unieke omgeving.
  • Helshoven.be Bij Wijndomein en fietscafé in Borgloon (België) nabij Tongeren, Belgisch Limburg zijn diverse campingbarrels te zien en je kunt er heerlijk overnachten midden in de boomgaard. Ontdek de echte wijnbeleving en huur een Vespa om het glooiende landschap van Haspengouw te bewonderen.
  • Bij verschillende klanten door heel Nederland en Vlaanderen zijn Finse Kota’s, Finse schommelbanken en campingbarrels te bewonderen. Vraag ons naar een adres bij jou in de buurt.