Kamperen bij de boer

Een unieke ervaring in de boeren buitenlucht, waarbij je in contact komt met het dagelijkse leven op het platteland. Even weg uit het drukke stadsleven of een aangename andere omgeving als je al wat landelijker woont.

Het leven op het platteland

Je kunt er verschillende soorten boerderijen vinden, van melkveeboerderijen tot paardenboerderijen en natuurlijk ook telers van allerlei heerlijke gewassen. Heel vaak hebben boerderijen verschillende bedrijfsactiviteiten en verkopen ze hun verse producten vanuit een automaat of in een boerderijwinkel.

Diverse leuke activiteiten op de boerderij

Kamperen bij de boer geeft je de kans om diverse activiteiten op de boerderij te ondernemen, zoals het helpen met het verzorgen en knuffelen van de dieren, het oogsten van gewassen of het maken van kaas. Het is een leuke manier om even weg te zijn van de dagelijkse sleur en in contact te komen met de natuur. De frisse lucht en de rust stellen je in staat te ontspannen en te verjongen. Dus als je op zoek bent naar een leuke en leerzame vakantie, overweeg dan zeker kamperen op de boerderij. Je leert er nieuwe mensen kennen, andere levenswijzen en kan allerlei dingen doen die je nog nooit eerder gedaan hebt.

De Nationale Buitenspeeldag op 8 juni, georganiseerd door Jantje Beton, is ook echt zo’n dag dat je de kinderen lekker buiten laat spelen, niet achter de tablet, hop lekker erop uit naar de boerderij!

Kamperen bij de boer is daarom een aanrader voor iedereen die graag een actieve vakantie doorbrengt in de buitenlucht. En natuurlijk, voor kinderen is deze vorm van kamperen of activiteiten doen ook heel leuk en leerzaam!

Wij zijn er dan ook trots op meerdere boerderijen als klant te hebben mogen verwelkomen, zoals Costa Kabrita geitenboerderij en camping in het mooie Huijbergen nabij de Kalmthoutse Heide.

Recent mochten wij nog 2 Finse kota’s en een bijzondere boshut leveren bij het legkippenbedrijf van Marielle en Wim Schalk in Meer, België, genaamd t Kakelhof

In Belgisch Limburg hebben we prachtige barrels (wijnvaten) mogen leveren aan onder andere Wijndomein de Petrushoeve, een echte druivenboer :-)

ttp://

En deze dan, ook zo’n prachtige locatie op een wijndomein Helshovens Wijnvat in Borgloon. Ook een unieke belevenis midden in de natuur.

http://

 

Scandivik Buitenleven importeert en verkoopt unieke hutten waar de gasten in kunnen verblijven. Wij zijn erkend trekkershuttenleverancier.

Op zoek naar een leuke boerderij om te overnachten of om een activiteit te doen?

Kijk dan eens op de enorm leuke site van Kristel van der Aa, van Zoekdeboer.nl, een site waar je heel veel boerderijen in en buiten Nederland kunt vinden om te overnachten, voor een dagje weg of de leukste boerderijwinkels. Heerlijk struinen door alle verse producten, wie wil dat nou niet? En wat te denken van de Open boerderijdagen, wij zijn al regelmatig gaan kijken als de koeien weer de wei in mochten, de dansende koeien, keileuk toch?

Wij wensen jou en je gezin een enorm fijn en leerzaam verblijf op een door jou gekozen boerderij! Ben jij al eens op een boerderij geweest? Laat het ons dan weten in een reactie, dat zouden we erg leuk vinden.

Laat een reactie achter