Tiny House uit Finland

Een Tiny House kopen

vanaf € 34999,-

In veel landen is de Tiny House beweging enorm in opkomst. Minder of geen hypotheek, zelfvoorzienend leven, vrijheid, down-sizen, allemaal redenen voor mensen om klein(er) te gaan wonen. Ook Salt magazine besteedde dit voorjaar een speciaal en uitgebreid artikel aan deze manier van duurzaam en down-sized wonen.

De Tiny House movement in Nederland is ook sterk in beweging. Sommige Tiny house lovers willen zich graag kunnen verplaatsen, anderen hebben liever een vaste plaats.

Dit prachtige Tiny House is niet bedoeld om te verplaatsen. Vanwege de afmeting van 25 m2 noemt men dit huis eigenlijk een small house. Een extra woning voor de kinderen, als bijgebouw, of om permanent kleiner te gaan wonen.

De voordelen van een Tiny House

  • Minder of geen hypotheek

  • Zelfvoorzienend leven

  • Milieubewust en duurzaam leven

  • Eigen woonruimte voor de kinderen

Kleine, praktische droomwoning met een uniek Scandinavisch design

Deze kleine droomwoning van 25m2 heeft een moderne twist. Een tiny house is gebouwd in elementen en is goed geïsoleerd. Het heeft dubbel glas, geschikt voor comfortabel wonen het hele jaar door. Het huis is licht en fris en heeft een gezellige slaapvide.

Het tiny house heeft een ruime woonkamer, een wand voor het plaatsen van een keuken en ruimte voor een badkamer.

De grote patioramen met privacyglas en hoge plafonds zorgen voor licht en ruimte. Het tiny house geeft het gevoel veel groter dan zijn 25 m2.
Desgewenst kunnen wij zorgen voor het deskundig plaatsen van een keuken en een badkamer, zo heb je zelf de volledige regie over de inrichting van jouw keuken en badkamer.

Opbouw en constructie
Bekijk de TinyHouse-SmallHouse-technischegegevens

Aansluiting voor inkomend water, elektriciteit en riolering dienen aanwezig te zijn.
Ook bekijken wij de mogelijkheden om dit minihuis zo zelfvoorzienend mogelijk te krijgen. Desgewenst kunnen wij hiervoor een bouwteam sturen, net als voor de fundering en opbouw van dit schitterende Tiny House. Kijk op onze pagina voor verdere informatie over opbouw en constructie.

Scandinavisch design van absolute topkwaliteit

Eenvoudiger en goedkoper leven met meer vrijheid?

Het 25 m2 grote Tiny House heeft een inhoud van 80 m3 en is uit te breiden met vele extra’s. Wij kunnen de keuken en badkamer inbouwen, vloerverwarming installeren en zelfs een terras aanbouwen. U krijgt een tiny house geheel naar wens en op maat samengesteld.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op