Tiny House2018-05-22T11:21:48+00:00

Tiny House

Tiny House Movement

In veel landen is de Tiny House beweging enorm in opkomst. Minder of geen hypotheek, zelfvoorzienend leven, vrijheid, down-sizen, allemaal redenen voor mensen om klein(er) te gaan wonen. Ook Salt magazine besteedde dit voorjaar een speciaal en uitgebreid artikel  aan deze manier van duurzaam en down-sized wonen.

Less is more!

De Tiny House movement in Nederland is ook sterk in beweging. Sommige tiny house lovers willen zich graag kunnen verplaatsen, anderen hebben liever een vaste plaats.

Deze Tiny House is niet bedoeld om te verplaatsen. Vanwege de afmeting van 25 m2 noemt men dit huis eigenlijk een smallhouse. Een extra woning voor de kinderen, als bijgebouw, of om permanent kleiner te gaan wonen.

tiny house

Kleine, praktische droomwoning met een uniek Scandinavisch design

Deze kleine droomwoning  heeft een  moderne twist. Het huis is gebouwd in elementen en is goed geïsoleerd, dubbel glas, geschikt voor comfortabel wonen het hele jaar door. 25 m2 met vide. Het huis is licht, fris,  heeft en een gezellige slaapvide.

U heeft een ruime woonkamer, een wand voor het plaatsen van een keuken en ruimte voor een badkamer.  Grote patio ramen met privacy glas en hoge plafonds zorgen voor licht en ruimte.  Het huis geeft het gevoel veel groter dan zijn 25 m2. Desgewenst kunnen wij zorgen voor het deskundig plaatsen van een keuken en een badkamer. Zo heeft u zelf volledige regie over de inrichting van uw keuken en badkamer.

Opbouw en constructie

Aansluiting voor inkomend water, elektriciteit en riolering dienen aanwezig te zijn. Ook bekijken wij de mogelijkheden om dit minihuis zou zelfvoorzienend mogelijk te krijgen. Desgewenst kunnen wij hiervoor een bouwteam sturen, evenals voor de fundering en opbouw van dit schitterende tiny house. Kijk op onze pagina voor verdere informatie over opbouw en constructie.

Ondertussen zoeken wij samen met RA-Bouw naar oplossingen om dit huis in samenwerking met de fabriek te laten voldoen aan wettelijke eisen als bijgebouw of als (semi) permanente bewoning. In steeds meer innovatieve gemeentes zijn  allerlei initiatieven, informeer dus ook bij de eigen gemeente.

Scandinavisch design van absolute topkwaliteit.

Tiny House

Eenvoudiger en goedkoper leven met meer vrijheid?

Nu leverbaar! Abonneer u op onze nieuwsbrief als u op de hoogte gehouden wilt worden.

Belangrijke informatie

Prijs voor deze casco mini-woning € 35.000,-. inclusief btw.  Transportkosten circa € 2000,- Het huis is betrekkelijk eenvoudig zelf te plaatsen. Hier vindt u de minihouse-25-assembly-instructions

Zie hier voor de tekening

Vraag meer informatie aan