Grillkota2018-05-21T13:35:43+00:00

Grillkota

De grillkota, een geweldige oplossing voor grillen en bbq’en in alle seizoenen.

Waarom deze Kota?

De grillkota, een geweldige oplossing voor grillen en bbq’en in alle seizoenen. Regent het buiten? Dat maakt helemaal niets meer uit. U zit samen gezellig in de Scandinavische blokhut, op banken rondom de bbq vuurplaats! Nooit meer een bbq afzeggen vanwege het slechte weer!

Grillmaster zijn in de bbqkota

In de grillhut kunt u bijvoorbeeld:

  • bakken
  • roosteren
  • vis roken met de speciale rookplanken .
  • brood bakken
  • stoofpotten maken
  • soep koken
  • kip aan een spit grillen
  • pulled pork maken

Een gietijzeren skillet is te gebruiken als koekenpan om pannenkoeken in te bakken, een biefstuk, een lekker visje, de mogelijkheden zijn eindeloos! En ga eens oefenen met een Dutch Oven voor onder andere heerlijke stoofgerechten.

Dit alles kan zonder rookkap als u alleen met houtskool stookt. Bij een grotere editie, de 14,9 of 17 m2 is ook een bar te installeren, zo wordt de kota (=hut)  een echte feesthut, mancave en zelfs mini-restaurant. Ook op campings, bed & breakfasts en bij horecagelegenheden een aangename Nordic verrassing voor de gasten.

Wilt u zelf eerst eens meemaken hoe er gekokkereld kan worden in een grillkota? Dat kan bijvoorbeeld bij Cooking Adventure een waar kookavontuur bij de van oorsprong Lapse Hedy Rolberg. Een echte aanrader! Of ga eens een nachtje slapen bij de gezellige bed & breakfast van Jolet Plooi en haar familie in het mooie Drenthe Sanaforma, daar kunt u heerlijk barbecueën in een een grillkota.

Vuur stoken in een Finse kota

De grillkota bbqhut kan ook worden voorzien van een metalen rookkap, zodat de grill-barbecue eronder gebruikt kan worden als vuurplaats en u genieten kunt van een knapperend houtvuur waarmee de grillkota sfeervol verlicht en verwarmd wordt.  Van ons krijgt een goed stookadvies  om zelf pyromaantje te spelen.

Veiligheid in de stookhut is een groot goed, daarom zijn onze Finse kota’s uitgerust met een brandblusser en koolmonoxidemeter. 

Hygge

In Denemarken hebben ze een prachtig woord “Hygge”  Hygge is eigenlijk niet bedoeld of te moeilijk om te vertalen. Het is een gevoel dat staat voor gezelligheid met vrienden, familie en gasten onder het genot van een hapje en een drankje, saamhorigheid en relaxen in een fijne, knusse omgeving.

Belangrijke informatie

Kota grenen 6,5 m² zeshoekig tuinhuis, met dakbedekking, bevestigingsmat, hang en sluitwerk, vanaf: € 2900,-
Vierkante kota grenen 8 m2
  €3800,-
Kota 9 m² grenen  zeshoekig tuinhuis,  met dakbedekking, bevestigingsmat, hang en sluitwerk, vanaf € 3400,
Kota 9,2 m2 vuren met glazen dak, compleet met grill, rookkap en kussens €4400,-
Kota 12 m²  grenen achthoekig tuinhuis, met dakbedekking, bevestigingsmat, hang en sluitwerk, vanaf € 4700,-
Kota 14,9  m² grenen achthoekig tuinhuis met dakbedekking, bevestigingsmat, hang en sluitwerk, vanaf € 4830 ,-
Kota 17 m² grenen achthoekig tuinhuis met dakbedekking, bevestigingsmat., hang en sluitwerk, vanaf: € 5090,-
Kota 25 m² grenen tienhoekig tuinhuis, rolstoelvriendelijke extra brede deur, met dakbedekking, bevestigingsmat, hang en sluitwerk,
vanaf: € 6975,-

Kota met aanbouw, diverse mogelijkheden en afmetingen. Vraag offerte.
Kota geschakeld, diverse mogelijkheden en afmetingen. Vraag offerte.
Grillkota/BBQhut/Stookhut in diverse maten en uitvoeringen, compleet met rookkap, rendierenhuiden en Laplandpakket vanaf 5350,-

Grillkota met sauna, de zogenaamde “combikota”.

Desgewenst bouwt ons bouwteam de grill of combikota deskundig bij u op, inclusief fundering.  Zelf doen is ook mogelijk, de kota komt in prefab wanden aan, zodat u de blokhut met 2 a 3 mensen in een flinke dag op kunt bouwen. 

NIEUW ! Er is ook een zelfbouwkota voor de handige klusser die meer zelf wil doen, de grillhytte, een basic kota met standaard eenvoudige grill, eenvoudiger uitgevoerd met dezelfde goede materialen.  Aanbieding!

In 1 maat verkrijgbaar de 9 m2.  Prijs 3600,– inclusief transport.

Elders goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Prijswijzigingen, veranderingen en verbeteringen voorbehouden.
Aan de publicatie van deze richtprijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
Prijzen zijn incl 21% BTW, franco huis niet afgeladen (uitgezonderd de eilanden).
Een volledige prijslijst, incl. inventaris en accessoires, kunt u bij ons opvragen.

BEL 0164-820223. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Komen kijken mag ook altijd, graag wel na telefonische afspraak. Desgewenst komen wij ook naar u of naar uw bedrijf. Wij brengen altijd een persoonlijk bezoek aan onze klanten en komen zelf de zending controleren bij aankomst in Nederland. En aan het eind, als de droom dan in de tuin staat, dan komen we nog een leuk presentje brengen en een vragen we nogmaals of alles naar wens is geweest. Dat doen we graag, onze klant is koning.

100 % service. 100% betrokkenheid. Daar staan we voor!

Vraag meer informatie aan