Erkend leverancier trekkershutten

In 2022 importeren en leveren wij met veel plezier 10 jaar hoogwaardige Finse kota’s, camping,-en saunabarrels en andere unieke (trekkers)hutten. Een persoonlijke en hartelijke benadering heeft er voor gezorgd dat we inmiddels een bekende, voordelige en betrouwbare leverancier zijn.  Groot liefhebber van Scandinavië en de Scandinavische lifestyle was de aanleiding voor de start van ons bedrijf. We hebben heel goede contacten met onze klanten en leveranciers, zeer korte lijnen. Hierdoor kunnen we kort en snel schakelen om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Niets is teveel, we denken graag met je mee!

Onze brochure

Wij hebben geen grote, kostbare showroom, wel een kleine sfeertuin met een Finse kota, een maatwerk overkapping, een Finse superschommel en onze cortenstalen BBQ’s en buitenhaarden. Ook voor alle producten van Valhal Outdoor (outdoor cooking) kun je bij ons terecht. Ook hebben we voor jou een brochure gemaakt om rustig te bekijken en een keuze te kunnen maken.

2 Scheepstimmermannen in Nederland en een fantastisch timmer- en installatieteam in België zorgen desgewenst voor de opbouw. Deze mannen weten echt wat vakmanschap is door hun jarenlange ervaring en ze zijn nog zeer betaalbaar en snel ook!

Bij ons brandt het vuurtje altijd en wordt je (op afspraak) gastvrij onthaald. Veel klanten vinden het heel leuk om hun kota, barrel of pod te laten zien. Dan helpen we je graag aan een adres, zo dichtbij mogelijk.

Bekijk onze reviews hier. Wij zijn lid van Webwinkelkeur.

Webwinkelkeur reviews

Kies jouw brochure

Bekijk al onze Finse kota’s, campingbarrels, campingpods en andere tuinhuizen in onze 2 brochures of in de webshop, daar vind je de meeste producten terug. Staat het gewenste product niet in de webshop? Vraag dan een offerte.