Tuinontwerp Marjolein Garden Design, mag ik je voorstellen aan Marjolein Koning, vakvrouw met groene vingers.

Deze week had ik een gezellige ontmoeting in de Finse Kota met een gedreven en enthousiaste tuinvakvrouw. Omdat wij geloven in de kracht van samenwerking.

Tuinontwerp Marjolein Garden Design

vakvrouw met passie voor tuinen


Marjolein’s passie is de tuin in al zijn facetten. Een tuin om heerlijk in weg te dromen, te relaxen, gezellig samen te zijn met het gezin, vrienden en familie. Een siergrassentuin, een Engelse tuin, een tuin die vele bijen en vlinders aantrekt en nu ook een Scandinavische tuin. Heb je zelf geen inspiratie of geen idee? Geen nood, Marjolein denkt graag met je mee.

Heb je een nieuwe of bestaande tuin? Dat maakt niets uit, Marjolein heeft voor iedere tuin een passend tuinontwerp.

Bij Marjolein Garden Design kun je terecht voor:

  • Tuinontwerpen
  • Beplantingsplannen
  • Onderhoudsadviezen
  • Aanleg, onderhoud en renovatie
  • Speciaal voor Doe-het-zelvers

Ook voor kleinere budgetten heeft Marjolein altijd een passende oplossing. En net zoals wij, komt Marjolein ook voor eerst een gratis kennismakingsgesprek bij je thuis om je wensen door te nemen.

Een tuin, een heerlijk plek om weg te dromen…..

Een andere unieke service die Marjolein biedt is de tuincheck. Voor een zeer bescheiden bedrag komt zij je tuin checken en geeft ze adviezen wat je zou kunnen of willen verbeteren.

Marjolein heeft ook een leuke Facebookpagina, waar ze allerlei waardevolle tips geeft over de tuin. Like haar pagina en ontvang leuke tuintips!

Voor een prachtige tuin, van groot tot klein, moet je bij Marjolein zijn!
Tuinontwerp

Tuinontwerp

Tuinontwerp Voorbeeld Marjolein Garden Design