TuinIdee 2020: Je tuindroom waarmaken? Eerst TuinIdee!

Van 13 tot en met 16 februari 2020 wordt in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een nieuwe editie van TuinIdee gehouden: de aftrap van een nieuw tuinseizoen.

Het grootste tuinevenement van Nederland besteedt dit keer speciale aandacht aan ecologisch en duurzaam tuinieren. Bovendien doe je volop ideeën op in bijvoorbeeld de kindertuin, de luxe tuin, de kleine m² tuin en de balkontuin en natuurlijk kun je bij onze stand een Finse grillkota bekijken, de kleinste van 4,9 m² in de exclusieve variant is bij ons in de showtuin te bewonderen.

TuinIdee telt jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers en is daarmee hét inspiratie-event op tuingebied.
Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Je vindt er inspiratie en informatie. Alles wat je nodig hebt om je plannen uit te voeren. Je ontdekt er de laatste trends en innovaties, kunt meedoen aan unieke workshops en praten met experts op elk gebied. Alles om jou dichter bij je droom te brengen.

Praktische informatie

TuinIdee is van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari 2019 geopend van 10.00-18.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op Tuinidee.nl

Wat kun je bij onze showtuin verwachten? 

In onze sfeervolle 40 m2 showtuin vind je de rust en sfeer uit Scandinavië.

Een kleine Finse Arctic Pine kota uit het exclusieve segment is onder andere te bezoeken. Deze betaalbare kota’s zijn in vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Kom de sfeer beleven van een gezellige Finse grillkota en laat je verrassen!

Doe eens gek, ga op de foto als Viking of Pippi en WIN een prachtige prijs!

Ga op de foto  met een item uit de verkleedkist, wij maken dan een foto van je voor de Finse hut en degene die via Facebook en/of Instagram de meeste likes weet te vergaren, geven wij een mooie prijs, een verrassingspakket t.w.v € 150,- ! Een Scandinavisch pakket met een goed Scandinavisch boek, een leren BBQ schort, een visrookplank, een tosti-ijzer met een eland voor in het open vuur of een hele mooie Zweedse ecologische deken.

Het ontwerp van de sfeertuin

Marjolein Garden Design is de ontwerpster van de sfeertuin, zij maakt ontwerpen voor grote en kleine tuinen, passend in elk budget.

WIN een tuinontwerp t.w.v € 350,- van Marjolein. Beschrijf in onze showtuin kort wat jij graag veranderen wil in jouw tuin en waarom. Uit alle inzendingen trekken wij een winnaar.

Bekijk diverse modellen van de Kamado Joe professional

Kom zeker even snuffelen bij de Kamado’sKevin Rademaker  eigenaar van AJJ Tuinen, bekend van Boer Zoekt Vrouw 2018 kan je er alles over vertellen.  AJJ Tuinen is gespecialiseerd in onderhoud, aanleg, boomverzorging, houtbouw, buitenkeukens en nog veel meer.

Je vindt ons bij standnummer 732 in de Brabanthallen Den Bosch.

Wil je 2 gratis entreekaarten Tuinidee.nl winnen?

 

Laat een reactie achter waarom jij graag wil komen. Wij trekken uit alle reacties de winnaar.

Tot ziens in Den Bosch!

 

Kevin, Marjolein en Hanneke