Tikkurila onderhoudsproducten

Fins verf en beitssysteem

Tikkurila is een hoogwaardige Fins verfmerk. Deze Tikkurila onderhoudsproducten levert een breed scala aan verschillende verfproducten voor houtwerk, zoals houtverf, houtbeits en diverse soorten oliën.

Tikkurila is sinds 1862 een belangrijke speler op de verfmarkt. Tikkurila is de grootste verfproducent van Finland. Met 11 productie units in 8 verschillende landen en een omzet van 653 miljoen euro in 2013 behoort Tikkurila tot een van de grootste producenten van de wereld. Tikkurila onderhoudsproducten is marktleider in Finland, Zweden, Rusland en de Baltische Staten en staat op de 4e plaats in Polen.

Milieuvriendelijke beitsen en verven.

De Tikkurila onderhoudsproducten zijn gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk. Daar waar milieu en duurzaamheid bij ons steeds belangrijker wordende begrippen zijn, is dit in Finland (en Scandinavië in het algemeen) gelukkig al gemeengoed. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke oplossingen, daarnaast wordt verantwoord omgegaan met recycling en afvalverwerking. Veel producten zijn inmiddels watergedragen en hebben een zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen. Dat dit ook daadwerkelijk zo is, blijkt wel uit het feit dat de productie unit in Finland tegen een dorp aanligt, slechts gescheiden door een weg.

Daarom adviseert Scandivik Buitenleven Tikkurila!