Saunakota

De saunakota. In Finland staan circa 1,7 miljoen sauna’s. Bijna iedere Fin heeft een sauna. Ook op het werk is het heel normaal te vergaderen in een sauna.  De saunatradities zijn in Finland diep geworteld.

Weldaad voor lichaam en geest

De Sauna kota, een weldaad voor lichaam en geest, wordt standaard als bouwpakket geleverd als een speciale kota met een vloeroppervlak van 9m² of 17m2.  Deze kota heeft een verlaagd plafond, een geïsoleerd dak, en twee wandramen van dubbel glas die niet open kunnen. De Finse saunakota is gemaakt van 45 mm noordelijk grenenhout. De dubbele beglazing zorgt ervoor dat de warme stoom binnen blijft en geven u een geweldige Finse
sauna ervaring. U kunt het hele jaar door heerlijk genieten in uw eigen sauna.

Aan de voorkant, aan weerskanten van de deur, zijn twee ventielen aangebracht voor de luchttoevoer. De sauna-kachel is er in twee types: een houtkachel (met brede schoorsteen) of een electrische 15KW-kachel (op krachtstroom, zonder schoorsteen).

Uw eigen sauna aan huis, bijvoorbeeld op een mooi plekje in de tuin. Het is één van de meest voorkomende redenen om een kota te bouwen. Het is een sociale, aangename en gezonde manier van ontspannen en u hoeft daarvoor niet eens meer in de auto te stappen. De Finse saunakota maakt deze luxe wellness voor iedereen betaalbaar.

Sauna instructies op z’n Fins 🙂

Combikota…best of both worlds

De sauna kan ook gecombineerd worden met een aparte ruimte met wandgemonteerde zitbanken, en indien gewenst een barbeque/grill, een zgn. “Combi Kota” van 17 m2

Met de combikota bent u van alle luxe voorzien; een sauna en een grill. De Finse kota is dan opgedeeld in twee ruimtes. Dus gauw naar de slager en inkopen doen, een lekker drankje erbij en heerlijk genieten van deze dubbele luxe!

Prijzen

  • Saunakota met houtkachel of electrische kachel  vanaf: € 7755,-

Prijswijzigingen, veranderingen en verbeteringen voorbehouden.
Aan de publicatie van deze richtprijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
Prijzen zijn incl 21% BTW, franco huis niet afgeladen (uitgezonderd de eilanden).
Een volledige prijslijst, incl. inventaris en accessoires, kunt u bij ons opvragen.

Sauna kota

BEL 0164-820223. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Komen kijken mag ook altijd. Desgewenst komen wij ook naar u. Wij brengen altijd een persoonlijk bezoek aan onze klanten en komen zelf kijken of bij aflevering vanuit het hoge Noorden,  100% correct is.