Foto: Irma van Schaijk, In de Buurt Bergen op Zoom

Scandivik Buitenleven is de uitbreiding van UwFinseKota,nl is in 2012 opgericht door Hanneke  Joosen. Vanuit een ware passie voor het buitenleven en voor Scandinavië, dat wereldwijd bekend staat om hun kwalitatieve, pure producten.

Na een prachtige reis naar Lapland, op zoek naar het Noorderlicht, raakte ze gefascineerd door de Finse buitenverblijven en alle andere kwalitatief hoogstaande producten uit het prachtige Scandinavië.

Niets is heerlijker dan na een husky-tocht op te warmen in een Finse Kota. In Finland staan er dan ook vele kota’s voor toeristen om uit te rusten, je te warmen of om gezellig te eten.

Na een lange zoektocht naar het beste product, kwamen wij in aanraking met Arctic Finland House. Een familiebedrijf dat al 16 jaar als enige echte de originele Finse Kota’s en andere buitenverblijven ambachtelijk produceert. Een hobby werd een bedrijf! Door de vele contacten met collegae die regelmatig in Lapland en/of Scandinavië verblijven, is Scandivik Buitenleven inmiddels een expert geworden in Scandinavische outdoorproducten. Scandivik importeert, verkoopt en verzorgt de plaatsing van je finse kota., lusthus of barrel. Zodat je zonder zorgen kunt genieten.

Scandivik Buitenleven is een bedrijf met ambitie, inmiddels hebben wij een aantal collegae in het land en zijn wij continue op zoek naar de meest originele en kwalitatief hoogstaande producten. Wij laten onze klanten meedenken en verlenen persoonlijke service, voor, tijdens en na de aanschaf van eem Finse Kota, barrel of ander houten tuinhuis.