FinseKota met aanbouw

Geschakelde en/of uitgebouwde Finse kota

Heb je behoefte aan meer ruimte,
een originele bed & breakfast of een glamping trekkershut?

Onze Finse kota’s zijn eenvoudig te schakelen en uit te bouwen.

In het ene deel van de geschakelde kota bijvoorbeeld een BBQ/vuurplaats en in het andere deel van de geschakelde kota een sauna, slaapkamer of sanitaire voorzieningen.

De geschakelde kota’s zijn prima in te richten als vergaderruimte, luxe trekkershut, als kantine, behandelruimte en zo zijn er nog vele toepassingen te bedenken. Je kunt er twee of meer schakelen door middel van een zogenaamde “corridor”. Of eén of meerdere uitbouwen voor aparte (slaap)vertrekken of een bar, het kan allemaal met dit multifunctionele en unieke tuinhuis.

Qua afmetingen is er ook genoeg keuze, vanaf 9m2 zijn deze Finse kota’s te schakelen, eventueel ook nog met een uitbouw eraan. Voor campings een uitgelezen mogelijkheid om zich te onderscheiden door de unieke vorm.

Perfect voor campings

Samen met de kleurkeuze van de dakshingles en de beits je eigen sfeer bepalen met deze unieke geschakelde Scandinavische hutten. De natuurlijke uitstraling van de geschakelde Scandinavische kota zal de gasten zeker blij verrassen.

Behoefte aan maatwerk of een vrijblijvende offerte?
Neem dan gerust contact met ons op. Je bent ook van harte welkom om langs te komen in Bergen op Zoom om de mogelijkheden te bespreken. Desgewenst kunnen wij de Finse kota’s voor volledig opbouwen en installeren. Wij hanteren zeer scherpe prijzen en uitstekende service.

De geschakelde kota’s kunnen we leveren in zowel vuren- als grenenvariant.

Vraag meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.