FinseKota met aanbouw

Geschakelde en/of uitgebouwde Finse kota

Heb je behoefte aan meer ruimte,
een originele bed & breakfast of een glamping trekkershut?

Onze Finse kota’s zijn eenvoudig te schakelen en uit te bouwen.

In het ene deel van de geschakelde kota bijvoorbeeld een BBQ/vuurplaats en in het andere deel van de geschakelde kota een sauna, slaapkamer of sanitaire voorzieningen.

De geschakelde kota’s zijn prima in te richten als vergaderruimte, luxe trekkershut, als kantine, behandelruimte, ruimte voor dagbesteding en zo zijn er nog vele toepassingen te bedenken. Je kunt er twee of meer schakelen door middel van een zogenaamde “uitbouw”. Of eén of meerdere uitbouwen voor aparte (slaap)vertrekken of een bar, het kan allemaal met dit multifunctionele en unieke tuinhuis.

Qua afmetingen is er ook genoeg keuze, vanaf 9m² zijn deze Finse kota’s te schakelen, ook in verschillende maten en eventueel nog met één of meerdere  uitbouwen eraan. Voor campings een uitgelezen mogelijkheid om zich te onderscheiden door de unieke vorm die de gasten zeker zullen waarderen.

Behoefte aan maatwerk of een vrijblijvende offerte ?

Neem dan gerust contact met ons op. Je bent ook van harte welkom om langs te komen in Bergen op Zoom om de mogelijkheden te bespreken. Desgewenst kunnen wij de Finse kota’s voor volledig opbouwen en installeren. Wij hanteren zeer scherpe prijzen en uitstekende service.

Op verzoek kun je in Roderwolde slapen in een geschakelde Finse Kota van 9 en 17 m². Een bezichtiging kan ook, mits er geen gasten zijn.

De geschakelde kota’s kunnen we leveren in zowel vuren- als grenenvariant.

Vraag meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.