Constructie en opbouw tuinhuis2018-11-15T16:07:53+00:00

 

Voor de constructie en opbouw van het tuinhuis, de Finse Kota of een blokhut werken we samen met specialisten in houtbouw om iedere blokhut of tuinhuis naar volledige tevredenheid te realiseren. Dit kan ook maatwerk zijn.

Deze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn echte vakmensen, met hart en ziel.

Desgewenst is het totale traject van grondwerk, fundatie tot en met de opbouw te realiseren in onderling overleg en na offerte van de specialist.

“Ieder zijn vak, maar wel één aanspreekpunt”

Bouwvergunning

Op de website van omgevingsloket kunt u kijken of u een bouwvergunning nodig heeft voor het plaatsen van uw tuinhuis of blokhut.

En hier kunt u de voorwaarden voor het bouwen van bijgebouwen en overkappingen lezen.

Wij kunnen u hier desgewenst mee helpen. Neem gerust even contact op.
Indien een vergunning vereist is zal deze eerst moeten worden aangevraagd. Meer informatie vind u bij de rijksoverheid .

Mantelzorgwoning

Sinds 2014 zijn mantelzorgwoningen vergunningsvrij te plaatsen. Wel moet de mantelzorgwoning voldoen aan het bouwbesluit. Heeft u daar hulp bij nodig? Vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Fundering

De fundering voor uw tuinhuis, Finse Kota of blokhut is op diverse manieren te realiseren.

Afhankelijk van de door u gekozen blokhut, Finse Kota of ander tuinhuis en de ondergrond kunnen wij u van een passend advies voorzien.

Wij hebben projecten gedaan met een betonnen fundering en houten funderingen. Een frame om een kota op te plaatsen kan meegeleverd worden.

 

Bij iedere tuinhuis zitten gratis geïmpregneerde funderingsbalken.

Opbouw en constructie Finse Kota, Lusthus of ander tuinhuis

De opbouw van een Finse Kota of ander tuinhuis is relatief eenvoudig en prima zelf te doen met natuurlijk een fantastisch eindresultaat. De Finse Kota komt in prefab delen aan, veel werk is al gedaan in de fabriek. Bij aanschaf van een Finse Kota is een duidelijke opbouwhandleiding ingesloten. Voor de echt handige klussers is een zelfbouwpakket te bestellen. Dat scheelt in prijs, maar dan moet u wel meer zelf doen. Deze zelfbouwpakketten zijn van Arctic Finland House.

Wilt u het tuinhuis opgebouwd hebben?

De opbouw wordt verzorgd door gespecialiseerde all-round vakmensen. En nog eens heel vriendelijk ook. Vriendelijkheid en service vinden wij erg belangrijk.

Voor de opbouw zijn er wel wat spelregels.

  • De bouwplaats is goed te bereiken en niet verder dan 20 meter met vrije gangen.
  • Er is voldoende ruimte aan weerszijden om veilig en schoon te kunnen werken.
  • De bouwers zijn niet aansprakelijk voor eventuele problemen met buren tav erfafscheidingen etc.
  • De bouwers komen meestal met een bus met of zonder aanhanger daar moet parkeerplaats voor zijn
  • De bouwers nemen geen restafval mee, u kunt dat natuurlijk wel overleggen met hen en dit vragen tegen meerprijs mee te nemen.

Wij zoeken voor u het dichtstbijzijnde bouwteam om u reiskosten te besparen. Zij hebben zelf ook leveringsvoorwaarden. Mail klantenservice@scandivik.nl of bel gerust 0164-820233 voor meer informatie.

Momenteel zoeken wij een extra BOUWTEAM in Friesland/Groningen en in Noord-Holland.

Kernwoorden : vriendelijk, representatief, bedrijfsbus met belettering, aantoonbare ervaring, zeer servicegericht, keurige offerte kunnen maken en actief op social media. Voldoet u aan deze kenmerken?  Stuur dan een mail naar klantenservice@scandivik.nl.

 

#OPBOUWERS GEZOCHT #ALLROUND #KWALITEIT #SERVICE #FINSEKOTA Ben of ken jij serieuze, klantvriendelijke en…

Geplaatst door Scandivik op maandag 9 oktober 2017

 

 

 

Opbouw Finse Kota