Arctic Finland House- 20 jaar ervaring

Royal class

Arctic Finland House, de eerste producent van de Finse kota in zijn huidige vorm.

Het vervaardigen van grillhuizen, buitensauna’s en paviljoens , dat is de passie van een familiebedrijf uit Finland met de fabriek in Estland, al sinds 1996. Arctic Finland House verbetert haar producten continue door haar ruime ervaring en expertise.  Deze ervaring zie je terug in de producten, deze zijn van een uitzonderlijke hoge kwaliteit.
Tevens staan zij bekend om hun betrouwbare leveringen. Door de jaren heen hebben ze nieuwe producten ontworpen om te voldoen aan de vraag van de klanten. Daarbij blijven zij steeds authentiek.

Scandivik  Buitenleven is trots dealer en importeur van deze duurzame Scandinavische royal class tuinhuizen, barrels en Finse kota’s, tegen een faire prijs.  Al de producten van Arctic Finland House zijn van 45 mm Noord-Europees Arctic Pine, van sublieme kwaliteit en PEFC gecertificeerd.

Arctic Finland House heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen van luxe tuinhuizen, sauna’s en andere buitenverblijven. Dat zie je absoluut terug in de hoogwaardige afwerking en de luxe standaard.

AFH komt steeds met nieuwe en verbeterde producten van hoogwaardige kwaliteit, levert goede service en is uniek in zijn soort. Daarom zijn zij onze hoofdleverancier inmiddels bijna 7 jaar. Ieder ‘probleem’ wordt direct opgelost, ze denken mee en staan ook open voor bijzondere ontwerpen en maatwerk.

Klik hier voor de brochure voor het complete assortiment.